Radoi a vorbit. Intr-un interviu acordat revistei Suporter Steaua, capitanul ros-albastrilor l-a ironizat pe selectionerul Victor Piturca, dupa ce acesta a afirmat ca il va mai convoca pe stelist la nationala doar daca va avea valoarea starului argentinian.
Mirel sustine ca daca Piti il va chema din nou la lot va raspunde prezent. Plecarea lui Mirel Radoi din cantonamentul nationalei inaintea partidei cu Olanda nu si-a consumat inca polemicile. Victor Piturca l-a acuzat pe stelist ca a dezertat, in vreme ce fotbalistul a spus ca a primit acordul selectionerului sa-si faca bagajele, pentru ca era accidentat. In cele din urma, Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat pe capitanul Stelei pentru primele trei etape din campionat. La aproape doua saptamini de la decizie, Mirel Radoi si-a spus parearea in numarul 10 al revistei suporterilor stelisti care a aparut astazi. Am fost suspendat pe nedrept, deoarece eu nu sunt mincinos. Am avut o discutie cu selectionerul la care nu a mai asistat nimeni altcineva. Poate doar peretii, a afirmat ironic Radoi, dupa ce Piturca spusese ca secunzii au fost si ei prezenti la acea intilnire